Žiadosť- CH-M-A/2 - Majstrovstvá sveta v dvoj záprahoch 2013 - Národný žrebčín Slovensko

Žiadosť- CH-M-A/2 - Majstrovstvá sveta v dvoj záprahoch 2013 - Národný žrebčín Slovensko Slovenský Národný žrebčín Topoľčianky požiadal o organizovanie FEI Majstrovstiev sveta v dvoj záprahoch 2013 a poskytol detailný opis projektu organizácii FEI.

Riaditeľ Národného žrebčína Topoľčianky a prezident OC Ing. Michal Horný, PhD.: „Bola by to veľká česť a radosť pre Slovensko privítať svetový záprahový šport v Národnom žrebčíne Topoľčianky. Veľmi starostlivo sme vypracovali detailný projekt, v ktorom je opísaný spôsob organizácie Majstrovstiev sveta v dvoj záprahoch. Projekt je zameraný na zabezpečenie perfektných podmienok pre kone a súťažiacich tak, aby to umožnilo zrealizovať  vrchol záprahového športu.“

Už teraz prebiehajú prípravy na tradičné CAI-A Topoľčianky, ktoré sa budú konať na jeseň (21.-23.september). Pripravuje sa ďalšia nová prekážka do maratónu a priestranná plocha žrebčína sa stále optimalizuje.

FEI má na stole aj ďalšiu žiadosť; Lipica (SLO) má tiež záujem o organizovanie týchto Majstrovstiev sveta.

Rozhodnutie, ktorá oblasť dostane titul „Majstrovstvá sveta v dvoj záprahoch 2013“, bude prerokované kanceláriou FEI na jarnom stretnutí začiatkom júna 2012.

Tieto žiadosti a detailné projekty budú poskytnuté členom FEI záprahovej komisie na vyhodnotenie.

Viac informácií bude dostupných až v budúcnosti. Ak máte otázky alebo si želáte dostať ďalšie detaily o projekte „MS 2013 v dvoj záprahoch Topoľčianky /SVK“, radi Vám pomôžeme s vašimi požiadavkami. Prosím, kontaktujte nás cez Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Tieto informácie môžu byť kdekoľvek publikované s tým, že musí byť výslovne uvedený zdroj.

Zdroj: www.hippoevent.at