Slovenský voltížny pohár opäť v Topoľčiankach

Slovenský voltížny pohár opäť v Topoľčiankach   Národný žrebčín Topoľčianky usporiadal 6. septembra 2008  ďalšie kolo Slovenského voltížneho pohára. Tak ako každoročne, aj tento rok si dal organizátor záležať na zdarnom priebehu podujatia a nenechával nič na náhodu. Príjemné prostredie historických Topoľčianok a krásne slnečné počasie predznamenalo, že preteky budú prebiehať v pohodovej - športovej atmosfére.

  Do súťaží sa prihlásili sa kluby z Popradu Galaxia, Poprad Freestyle, JK Králiky, SOUp Šaľa, JK Lužianky, JK Duel Nitra ba dokonca cvičenci z Čiech a Ruska.

V kategórii detí zvíťazila Diana Šeboková z  JK Lužianky, na druhom mieste Natália Pavlíková z JK Freestyle Poprad a na treťom mieste Marcela Grisová z JK Lužianky spomedzi 15 cvičencov.

V  kategórii skupín si víťazstvo odniesla skupina juniorov (tretí na ME v Brne, 2008) z SOUp Šaľa, pod vedením skúsenej lonžérky Jany Majdlenovej.

 

VÝSLEDKY:

Kategória muži - juniori:

1. miesto Tomáš Sátor z JK Freestyle Poprad (majster Európy, Brno 2008)

2. miesto Adam Lukáč - SOUp Šaľa

3. miesto Michal Fogaš - Galaxia Poprad

 

Kategória muži - seniori: 

1. miesto Adrián Tóth - SOUp Šaľa

2. miesto Miroslav Kromka - SOUp Šaľa

3. miesto Maroš Libič - JK Králiky

 

Kategória ženy - juniorky:

1. miesto Jovana Pejčičová - SOUp Šaľa

2. miesto Martina Šagátová - SOUp Šaľa

3. miesto Veronika Krátka - ČR - JK Albertovec

 

Kategória ženy - seniorky:

1. miesto Silvia Ižmanová - SOUp Šaľa

2. miesto Mária Bondar - Rusko

 

Za rozhodcovské stoly zasadli: Pavla Krauspe ako hlavná rozhodkyňa  a členovia rozhodcov Petra Masácová, Zuzana Masariková a Miriam Králová.

            V rámci EURO-kampane dostal každý účastník pretekov okrem iných upomienkových predmetov aj „euro-balíček" od Národnej banky Slovenska.

 


Vytlačiť   E-mail